Optreden voor anderen in Rotterdam e/o

VAKiR-leden laten ook anderen graag delen in hun plezier in het musiceren. Zij treden daarom regelmatig in wisselende samenstelling op in Zorgcentra, bij feestelijke publieke evenementen, boekpresentaties en vernissages.

Optredens in Zorginstellingen, Verpleeghuizen en Revalidatiecentra

Optreden Antonius (10)
In 2008 heeft VAKiR het initiatief genomen om het plezier in gezamenlijk musiceren te delen met mensen, die zelf niet naar concerten kunnen gaan. Voorop staat dat we luisteraars een plezier willen doen met muziek; daarnaast doen de spelers enige podiumervaring op.

Datum en plaats van de komende concerten vind je in de agenda onder Optreden voor Anderen. Wie wil komen luisteren is welkom.

Andere optredens

VAKiR-leden treden nu en dan ook op tijdens muzikale bijeenkomsten, georganiseerd door andere muziekverenigingen, en op andere podia in en rond Rotterdam zoals bijvoorbeeld tijdens de Week van de Amateurkunst. In het recente verleden verzorgden VAKiR-ensembles de muzikale omlijsting van boekpresentaties bij Boekhandel Maximus en in het Chabotmuseum. Als VAKiR-leden tijdens zo’n optreden welkom zijn, kunnen zij de nodige gegevens vinden op de evenementenladder van deze website.